www.smcc.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Velkommen til SMCC

En ny hjemmeside er under vejs.

Email Udskriv

En ny hjemmeside er under vejs.

Samtidig har Leif ment det passende at stoppe som webmaster. Nu har han også haft posten siden 2009 og nu skriver vi 2018.

Arbejdet er ret intensivt og nu har han så prøvet det. Vi medlemmer siger tak til Leif, og han fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Lars i Sønderborg har været ankermand for fremstilling af den nye hjemmeside. Henrik Frandsen har bidraget og Henrik har tilbudt at være ny webmaster.

Det har vi sagt ja og tak til dem begge. Henrik styrer nu indførelsen af den nye side og bibeholder i begyndelsen parallelt den gamle kendte hjemmeside. Den kan de fleste bruge og tvivlsspørgsmål kan her indledningsvis problemfrit kommunikeres ud. Udfasning kan så ske så hurtigt, som Henrik mener det passende. Leif og Lars har lovet at bidrage med råd og dåd.

Mvh.

Poul Petersen

Den nye hjemmeside kan ses her

Angående oprettelse og password til den nye side, skal i henvende jer til Henrik Frandsen hvor i skriver hvilket Brugernavn og password i vil have.

Send en sms 28 71 70 23 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis du sender en sms, SKAL der skrives Navn, brugernavn, password og e-mail.